FİLİSTİNDEYİZ...

Dernek başkanımız 2017 aralık ayından sonra, mart 2018 de yine Filistindeydi. Burada da bir hizmet alanı oluşturma çabası hamdolsun ilk meyvelerini verdi. Batı Şeria Filistin Özerk Yönetiminde bulunan Ramallah şehrinde yer alan Jalazon Mülteci Kampında, 35 aileye gıda yardımı yapıldı. Allah’ın izniyle bundan sonrada yapılmaya devam edecek.

2. durak Beytüllahim şehriydi. Burada kurulmuş olan Yetimleri Koruma Derneği ile işbirliği yapılarak bu şehirdeki 75 yetim çocuğa gıda desteği sağlandı. Bu çocuklara Türkiye’den bulunacak hamiler ile bu destek devamlı hale gelecek.

Yine bu dernek tarafından yaptırılan ancak işletme maliyeleri sebebiyle hizmete açılamayan yetimhane binasını, işler hale getirmek birincil hedeflerimiz arasında.

GAYRET BİZDEN, TEVFİK ALLAH’TAN

HESAP NUMARALARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ