Kurumsal

2007 yılında başladığımız okul öncesi eğitim yolculuğumuza velilerimizin ve dostlarımızın katkısı ile Altın Çocuk Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile devam ediyoruz. Derneğimiz; özellikle çocuk ve eğitim odaklı, yurt içinde ve yurt dışında hizmet vermeyi amaçlıyor. Bugüne kadar yapılan hayırlı hizmetleri, bundan böyle bu çatı altında daha kıvamlı hale getirerek, artırmayı hedefliyoruz.

Sözün bittiği yerde, ben varım diyebilecek, çok kıymetli bir çalışma ekibi ile birlikteyiz. Ne zaman bize yük vereceksiniz diyen heyecanlı dostlarımız, sizlerin olduğu yerde olmak, bizim için bir bahtiyarlıktır diyen gönülden, samimi arkadaşlarımız, dualarında bize yer veren büyüklerimiz ve en önemlisi HasbünaAllah ve niğmel vekil diyerek kendisine sığındığımız Yol Göstericimiz var.

“Onlar bilmiyorlar mı ki, Allah kullarının tevbesini kabul eder ve sadakaları da alır. Allah tevbeleri kabul edendir, çok merhametlidir” ayeti uyarınca, sadakalarımızı Allah’ın aldığı inancıyla titizlik göstermeye çalıştığımız bu yolda, amellerimizi zayi etmeden yolumuza devam etmek ümidiyle.